Μαθαίνω Ξένες Γλώσσες

Είστε εδώ Αρχική » Προγράμματα Για Να Μάθεις Μια Ξένη Γλώσσα Online » English Club TV: Εκμάθηση Αγγλικών Μέσω Τηλεόρασης

English Club TV: Εκμάθηση Αγγλικών Μέσω Τηλεόρασης

English Club TV: Εκμάθηση Αγγλικών Μέσω Τηλεόρασης

Είναι δυνατή η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας μέσω τηλεόρασης;

Για να μπορέσουμε να δώσουμε μια ξεκάθαρη απάντηση στο πιο πάνω ερώτημα, θα πρέπει πρώτα να γνωρίσουμε το "English Club TV".

Το English Club TV, είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός διαφορετικός απ’ όλους τους άλλους. Εντάσσεται στην κατηγορία των «εκπαιδευτικών» σταθμών, και αυτό γιατί, στόχος του είναι η εκμάθηση όλων όσων το παρακολουθούν.

Απευθύνεται κυρίως σε όσους θέλουν να μάθουν ή να βελτιώσουν τα Αγγλικά τους.

Το καθημερινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τους τηλεθεατές να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιο τους και να βελτιώσουν τις ικανότητες τους στη συγκεκριμένη γλώσσα. Σωστή προφορά, ικανότητα επικοινωνίας, γραμματική και ανάγνωση, είναι κάποια απ' τα χαρακτηριστικά που θα βελτιώσεις παρακολουθώντας το συγκεκριμένο κανάλι.

Όλες οι εκπομπές, έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους καθηγητές, και έτσι η μεθοδολογία που χρησιμοποιείτε είναι η καλύτερη.

Το περιεχόμενο του καναλιού περιλαμβάνει προγράμματα σχεδιασμένα για κοινό με διαφορετικά επίπεδα γνώσεων της αγγλικής γλώσσας. Από παιδιά που μόλις έχουν ξεκινήσει, έως και έμπειρους τηλεθεατές με προχωρημένες γνώσεις.

Επειδή όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας δούμε ένα ενδεικτικό βίντεο του προγράμματος Grammar Wise, που προσωπικά είναι ένα απ’ τα αγαπημένα μου, αφού μεταδίδει με απλότητα κανόνες γραμματικής.

Το συγκεκριμένο κανάλι προς το παρόν δεν προβάλλεται στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα του English Club TV.

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορείς να βρεις δωρεάν επεισόδια, όπως και επεισόδια επί πληρωμή.

UPDATE: Όπως με έχει ενημερώσει ένας φίλος της ιστοσελίδας, το συγκεκριμένο κανάλι προβάλλεται στην Κύπρο από την τηλεοπτική πλατφόρμα της Primetel.

Βρείτε μας στο Facebook